תבשיל קינואה ותירס

מתכון קיצי בזכות השימוש בתירס וקינואה. ההיג'יקי בצבעה הכהה מהווה ניגוד לצבעו הצהוב של התירס.

מצרכים
1 כוס קינואה
1 כוס גרגרי תירס מקולפים מהקלח
חופן אצת היג'יקי מושרית
רבע כפית כמון
1.5 כוסות מים
מלח

אופן ההכנה
לבשל את כל המצרכים ביחד. להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה עם תחתית מפזרת חום. התבשיל מוכן תוך 30-40 דקות.
אם התירס לא מספיק מבושל בצורה כזאת, אפשר להתחיל את הבישול מהתירס (כ-20 דקות) ואחר כך להוסיף את הקינואה והאצה.

לבריאות!