תבשיל קינואה עם אצת היג'יקי

מצרכים
כוס קינואה
1.5 כוס מים
מעט היג'יקי מושרה במים
1 גזר חתוך לגפרורים
4\1 כרוב קטן פרוס לרצועות
2\1 כוס תערובת בצלים (בצל לבן, פרסה ובצל ירוק) מאודים במעט שמן שומשום.
ניתן לבשל עם ירקות אחרים כמו שעועית ירוקה, בטטות, שורש סלרי או סלרי עלים.

אופן הכנה
לתערובת הבצלים, נוסיף ירקות קצוצים, מים, קינואה והיג'יקי. ניתן לתבל במעט מלח וכמון. נביא את התבשיל לרתיחה. ננמיך את האש ונעביר את הסיר לתחתית מפזרת חום, להמשך בישול עד גמר הנוזלים בסיר. משך הבישול כחצי שעה עד 40 דקות.
לפזר זרעים קלויים מעל התבשיל.

 

לבריאות!