אטריות סובה (כוסמת) ורוטב ירקות

מצרכים
1 חבילת סובה (לבשל לפי ההוראות על גבי השקית)
2 גזרים
1 שורש פטרוזיליה
2 ענפי סלרי
2 קישואים
חופן וואקמה אחרי השריה במים לחמש דקות
מלח
2 כפיות קוזו
1-2 עגבניה בשלה או מספר עגבניות שרי

אופן הכנה
קוצצים את הירקות לקוביות ושמים בסיר. להוסיף את הוואקמה. להרתיח חצי ליטר מים. לשפוך את המים הרותחים על הירקות ולבשל בהם את הירקות כ-15 דקות, ללא מכסה. להוסיף מלח ורוטב סויה תמרי לפי הטעם. להמיס 2 כפיות קוזו במעט מים קרים ולהוסיף לתערובת. לבשל עוד 5 דקות. לשפוך את הרוטב על האטריות המבושלות. לתבל במעט שמן זית והרבה ירקות עליים ירוקים קצוצים.

 

לבריאות!