מתכון מהיר ופשוט המתאים לניקוי הכבד באביב
מצרכים
כרישה
בצל ירוק
כרוב סיני או עלי מנגולד
רוקט, עלי חרדל, גרגר הנחלים
עלי צנונית או כל סוג אחר של עלים ירוקים
1 כפית שמן שומשום קלוי לתיבול
1 כף רוטב סויה תמרי
מיץ לימון לפי טעם
אופן ההכנה
מורחים מחבת כבדה או ווק במעט שמן בעזרת מברשת, מקפיצים את כל העלים (קצוצים דק) תוך כדי ערבוב במשך 4-5 דקות. יש לשמור על גובה אש בינונית כדי להימנע משריפת העלים. אם העלים מתחילים להדבק לווק, אפשר להוסיף מעט מים. סוגרים את האש ומתבלים ברוטב סויה תמרי ולימון.
לבריאות!