עלים ירוקים מוקפצים

מתכון מהיר ופשוט המתאים לניקוי הכבד באביב

מצרכים
כרישה
בצל ירוק
כרוב סיני או עלי מנגולד
רוקט, עלי חרדל, גרגר הנחלים
עלי צנונית או כל סוג אחר של עלים ירוקים
1 כפית שמן שומשום קלוי לתיבול
1 כף רוטב סויה תמרי
מיץ לימון לפי טעם

אופן ההכנה
מורחים מחבת כבדה או ווק במעט שמן בעזרת מברשת, מקפיצים את כל העלים (קצוצים דק) תוך כדי ערבוב במשך 4-5 דקות. יש לשמור על גובה אש בינונית כדי להימנע משריפת העלים. אם העלים מתחילים להדבק לווק, אפשר להוסיף מעט מים. סוגרים את האש ומתבלים ברוטב סויה תמרי ולימון.

 

לבריאות!