הכנה בסיסית של טופו מוקפץ

מתכון טופו מוקפץ מציג את הדרך הבסיסית ביותר להכנת מנת טופו קיצית.

המצרכים
טופו חתוך לקוביות 1*1 ס"מ
משרה לטופו: שמן זית, רוטב סויה שויו, זרעי כוסברה וכמון טחונים, בצל קצוץ, בצל ירוק קצוץ וג'ינג'ר טרי מגורד. להשרות את הטופו למשך שעה.
חופן אצת ארמה אחרי השריה במים
שורש פטרוזיליה
ארטישוק ירושלמי
פלפל אדום למי שזה מתאים
נבטים
גזר
מתוך הרשימה מומלץ לבחור ארבעה סוגי ירקות לפי העונה או לפי הנחיית המטפל. יש לחתוך את הירקות לגפרורים או פרוסות דקות.
רוטב סויה לתיבול במהלך הבישול

אופן ההכנה
נכין את המשרה לטופו בהתאם לכמות הטופו וניתן לו לספוג את הטעמים במשך שעה בערך. נחמם מחבת יצוקה (ווק). לצרוב את הטופו בלבד עד שמזהיב. אז נוסיף את כל הירקות והאצה יחד עם מי ההשריה. לערבב ולתבל לפי הטעם עם רוטב סויה עד שהירקות מתרככים מעט.

 

לבריאות!