טופו מוקפץ ונבטים

מתכון זה מהווה תוספת טעימה של חלבון וירקות המתאימה כמנה מצננת לימי הקיץ או למי שסובל מחום פנימי, כמו למשל נשים בגיל המעבר.

מצרכים
1 חבילת טופו
זרעי כמון ושומר טחונים
1 בצל סגול פרוס דק
1 חבילת נבטים
3 כפות שמן שומשום

אופן ההכנה
לחתוך את הטופו לקוביות ולהשרות ברוטב סויה תמרי, כמון וזרעי שומר.
לטגן את הטופו והבצל עד שהטופו מזהיב. להוסיף נבטים ולבשל עוד 3-5 דקות.
להוסיף את הטופו והנבטים למנה של דגנים או אטריות.

 

לבריאות!