סלט קישואים מהמם, מעדן לעיניים ולחיך, יתאים מאוד לימי הסתיו שעדיין חמים.
רכיבים:
3-4 קישואים מאודים ומעוכים
עלי כוסברה, בצל ירוק, נענע
1 כף אורז בשמתי מלא מבושל
1 כף גרעיני חיטה מלאה מבושלים
2 כפות גוג'י ברי חלוטים
לרוטב:
חצי כפית אומבושי
1 כף שמן זית
ג'ינג'ר מגורד
מיץ מ – 1/2 לימון.
הכנה:
לערבב בעדינות את כל הרכיבים ולהניח לספיגת הטעמים.
לבריאות!
המתכון נמסר לאתר באדיבות עדנה שפירא. תודה רבה לך עדנה!