מצרכים:
3 כוסות שעועית חצי מבושלת (אפשר גם מבושלת לגמריי)
6 שיני שום
1 בצל חתוך גס
3 גבעולי טימין
2-3 שורשי פטרוזיליה
3-4 כפות שמן זית
מלח ופלפל
הכנה:
1.לשים את כל המצרכים בסיר חוץ מהשמן זית, להוסיף מים עד כמעט כיסוי .
2.להביא לרתיחה, להנמיך אש ולבשל עד לריכוך השורשים (המים אמורים להצטמצם לחצי)
3.להוציא את גבעולי הטימין, להוסיף שמן זית, מלח ופלפל ולטחון במעבד מזון
4.לתקן תיבול אם צריך ולהגיש עם שמן זית וגבעול טימין
בתיאבון!