מרכיבים
4 ביצים בהן החלמון מופרד מהחלבון.
2-3 כפות סירופ מייפל.
1/2 כוס שמן זרעי ענבים.
2 כוסות קמח כוסמין.
1 כפית סודה לשתייה.
3/4 כוס מיץ תפוחים.
אופן ההכנה
לערבב היטב את החלמונים עם המייפל ושמן זרעי הענבים
לערבב את הקמח עם הסודה לשתייה
להוסיף לתערובת החלמונים את הקמח ומיץ התפוחים לסירוגין תוך כדי ערבוב, ולסיים עם הקמח.
להקציף את החלבונים לקצף חזק.
לקפל את הקצף אל תוך התערובת.
להכניס את התערובת לתבנית המדופנת בנייר אפייה או לתבנית סיליקון
להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני (170 מעלות), למשך 45 דקות.
בסיום 45 הדקות לנעוץ קיסם בעוגה ולוודא כי לא נדבקת תערובת לקיסם. כאשר הקיסם יוצא יבש, סימן שהעוגה מוכנה.
לבריאות!