טאבולה קינואה ודוחן

מצרכים

1 כוס דוחן

1 כוס קינואה

2-2.5 כוסות מים

חופן הישיקי (או ארמה) מושרה

קורט מלח

1-2 כוסות ירק קצוץ (פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, שמיר)

2 שיני שום כתוש

2 כפות שמן זית

1 כוס בצל ירוק קצוץ

1 לימון סחוט טרי

זרעים קלויים

אופן הכנה

מבשלים ביחד דוחן קינואה ואצת ים. מניחים להתקרר. מטבלים בלימון, שום, שמן זית, בצל ירוק וירק. מפזרים זרעים ומגישים.

 

 

לבריאות ובתיאבון,

אסף פאיט