תבשיל ירקות מקרוביוטי – קימפירה

תבשיל ירקות חורפי, שמתאים לאנשים חלשים הסובלים מקור.

אופן הכנה

בתבשיל זה משתמשים רק בירקות שורש ואצת קומבו אשר חותכים לגפרורים. מטגנים את הירקות והקומבו במחבת עם שמן סומסום ומלח למשך כמה דקות, אחר כך מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות. מביאים את המים לרתיחה ואז מכסים במכסה ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל עם מכסה על אש קטנה מאוד בין חצי שעה לשעה. התבשיל מוכן כאשר המים התאדו לגמרי. אם עדיין יש מים בסוף זמן הבישול, מאדים אותם עם מכסה פתוח.

לבריאות!