תפוח בתנור ממולא באורז מתוק

מתכון סתוי לחיזוק הריאות, לחלוח יובש ולריכוז אנרגיה וחום במרכז הגוף.

התפוח, האורז המתוק והשקדים יוצרים את אפקט הלחלוח (נחוץ למשל במצבי שיעול יבש), ואילו הג'ינג'ר, הקינמון, האוכמניות האורז המתוק ותהליך האפיה הופכים את המנה למחממת.

מצרכים:
5 תפוחי גראנד (להוציא את הגרעינים בצורה כזו שיישאר חור למילוי בתפוח)
1 כוס אורז מלא/מתוק מבושל מראש
אוכמניות מיובשות או משמשים יבשים
שקדים אחרי השריה, מקולפים וקצוצים
רבע כפית ג'ינג'ר מגורר טרי
רבע כפית קינמון

אופן ההכנה:
לערבב את האורז המבושל עם רבע כוס פרי יבש, שקדים, ג'ינג'ר וקינמון . למלא את התפוח בתערובת.
לאפות בתנור בטמפרטורה של 150 מעלות כ-40 דקות.

לבריאות!